Alanzinho Legia maçı için iddialı

Alanzinho ise yarın akşam zor bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Tabii ki taraftarlarını da arkalarına alıp daha güçlü bir hale gelecektir Legia Varşova. Biz de kendimize çok güveniyoruz ve bu maçtan üç puanı alacağımızı düşünüyoruz. Ekibimizin de gücü

Alanzinho Legia maçı için iddialı

Alanzinho ise yarın akşam zor bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Tabii ki taraftarlarını da arkalarına alıp daha güçlü bir hale gelecektir Legia Varşova. Biz de kendimize çok güveniyoruz ve bu maçtan üç puanı alacağımızı düşünüyoruz. Ekibimizin de gücünü biliyoruz. Özellikle Avrupa da hiç yenilmedik. Birçok galibiyetimiz var ve bu galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Buda önümüzdeki zor maçlardan bir tanesi. Üç puanı alacağımıza inanıyorum çünkü takım olarak çok iyi durumdayız şu anda” diye konuştu.

Alanzinho, yedek kalmayı ise sorun etmediğini ve teknik direktör Mustafa Akçay’ın bu konuda kendisiyle sürekli konuştuğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor