| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 23 Haziran 2020 16:06 Güncellenme tarihi: 19 Nisan 2024 17:32

Alanyaspor Trabzonspor maçının ardından hedefteki isim konuştu

Alanyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak açıklamada bulundu.

Süper Lig’in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında karşı karşıya geldiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte ise protokol tribününde hareketli dakikalar yaşandı. Bordo-mavili takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki yöneticiler, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile tartıştı. Yaşanan gerilim güvenlik güçlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Olayların ardından Aytemiz Alanyaspor Kulübü Genel Müdürü Muhammed Ak, yazılı açıklamada bulundu.

Dün gece maç bitiminden sonra yaşanan olaylarla ilgili olarak Ak, “Şahsım hedef alınarak yapılan yorum ve paylaşımlardan sonra bu açıklamanın yapılma gereği doğmuştur. Biz profesyoneller için kulüp başkanlığı makamı müstesna bir konumdadır. Maç başlamadan önce VIP tribününde gördüğüm Ağaoğlu’na ’Başkanım hoş geldiniz. Protokol tribününe geçmeyi arzu eder misiniz’ diyerek kendisini selamladım. Müsabaka bittikten sonra futbolcularımızı bir an önce soyunma odasına alma gayreti içerisinde olarak hareket ettim. Soyunma odasına girdikten yaklaşık 10 dakika sonra, korona virüs önlemleri nedeniyle tribünlerin önünde gerçekleşecek yayıncı kuruluşun röportajları öncesinde bir gerginlik olduğu haberini aldım. Bunun üzerine futbolcularımızı güven içinde röportaja çıkarabilmek adına ben de bölgeye intikal ettim. Trabzonsporlu yöneticilerin ve misafirlerin bulunduğu tribünde bir kişi, Alanyasporlu yöneticilerimize dönerek; ’Size küfrediyoruz. Arkanızı dönüp gidiyorsunuz’ mealinde galiz ifadeler kullanınca, kendisini alkışlayarak ’bravo’ dedim” diye konuştu.

“Kamera kayıtlarında da bu durum açıkça görülmektedir”
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile göz göze bile gelmediğini savunan Ak, “Başkana bırakın küfür etmeyi, kendisi ile göz göze bile gelmedik. Bu esnada yakınımda bulunan TFF gözlemcisi hocamız da bu durumu teyit edecektir. Kamera kayıtlarında da bu durum açıkça görülmektedir. Ancak sonrasında başkanı bana doğru koşarken gördüm. Değerli bir kulüp başkanı ile bu şekilde bir fiziksel temastan kaçınmak için azami gayreti gösterdim. Sonrasında yapılan ’Başakşehir hayranı’, ’Linkedln profilinde Başakşehir’i beğendi’ diye paylaşılan görsel ise pandemi sürecinde kulüplerin ve liglerin durumu ile ilgili olarak yapılan, kulüp profesyonellerinin bilgi paylaşım haberinden ibarettir. Sonrasında yaşananlar tüm çıplaklığıyla kamuoyunun gözleri önündedir” şeklinde konuştu.

Ahmet Ağaoğlu ne demişti?
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra sahaya inmesiyle ilgili, "Rahmetli anama bir küfür de oradan yedim. Onun için sahaya indim" demişti.

Yorumlar (16)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

U
usta
6 yıl önce

birde yalan konuşuyorsunuz.

I
insan oğlu
6 yıl önce

sizin ne olduğunuzu yakında size öğreteceğiz boş adam

E
Erdogdulu
6 yıl önce

Adamda ki tipe bak ya.

X
Xyz
6 yıl önce

Nasıl bi karaktersizlik nasıl bi insanlıktır bu. Göz göre göre nasıl yalan konuşuyor anlam veremiyorum. Sen şimdi bravo dedin diye adam delirdi indi sahaya, yönetici yiğit alp de sen bravo dedin diye öyle delirdi çılgına döndü

T
Turgay
6 yıl önce

Niye o kadar kişi varken sana hücum ettiler.Ve de oradakiler sadece seni korumaya çalıştılar.

Tüm Yorumlar (16)

U
usta
6 yıl önce

birde yalan konuşuyorsunuz.

I
insan oğlu
6 yıl önce

sizin ne olduğunuzu yakında size öğreteceğiz boş adam

E
Erdogdulu
6 yıl önce

Adamda ki tipe bak ya.

X
Xyz
6 yıl önce

Nasıl bi karaktersizlik nasıl bi insanlıktır bu. Göz göre göre nasıl yalan konuşuyor anlam veremiyorum. Sen şimdi bravo dedin diye adam delirdi indi sahaya, yönetici yiğit alp de sen bravo dedin diye öyle delirdi çılgına döndü

T
Turgay
6 yıl önce

Niye o kadar kişi varken sana hücum ettiler.Ve de oradakiler sadece seni korumaya çalıştılar.

S
selim
6 yıl önce

tipine, sakalına, kılığına bak hele, soyadı bile çok anlam ifade ediyor.

S
Savaş
6 yıl önce

Lan oğlum Trabzon sana ağır gelir kes sesini otur yerine bir daha da ne Trabzon u nede onun başkanını ağzına al densiz

K
Kemal SAKA
6 yıl önce

Senin tek bir profesyonelliğin varsa, mensubu olduğun network (şebeke) işe yarar bir dişlisi olmaktan mütevellit olabilir ki; benim lugatımda o rolün tanımı figüranlıktır. Kamera kayıtlarını bir kenara bırak, sana şah damarından daha yakın bir irade var; vakti gelince bu kumpanyanızın bak gör nasıl ipliği pazara çıkıyor. Biz kuklalarıda biliyoruz, kuklacılarıda. Bilmediğimizi sananlar, düşünsün.

C
Cengiz
6 yıl önce

Sen nasıl bir adamsın....acaba

B
Bu sene benim için son sene
6 yıl önce

Bunun bir cebinde 1 dolar vardır, öteki cebinde de Rabia vardır diye söyledi amcam. Doğaldır yani :)

K
Kukla
6 yıl önce

Kaç para verdi göksel baban?

A
Ali
6 yıl önce

Sen konuşma,, başkanına söyle Trabzonlularla ne alıp veremediği var onu açıklasın.

A
ali
6 yıl önce

evet ak takımları bama bilmiyorlar gerçekte ne olduklarınız sorun değil bizler biliyoruz ve sizler bunun hesabın ı vereceksiniz onursuzlar

Y
yilmaz Topal
6 yıl önce

kulliyen yalan konusuyor.Ifadesi bile celiskili az polisiye bilgisi olan bunu rahat tesbit eder.

O
Orhan
6 yıl önce

He he yedik biz de. Yalancı sahtekarlar

İLKER TÜRK
6 yıl önce

terbiyesiz ve yalancı şahsiyetsiz. göz göze gelmemiş. kamera kayıtlarında yönetim giderken arkalarından nasıl salladığın ortadadır. sizinle olan hesabımızı kupa finalinde göreceğiz. az sabredin bakalım o zaman kimin adına sevineceksiniz. göksal gümüşdağ mı kurtaracak sizi.