Akyazı Stadı'nın ismi ne olsun?

Haftasonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen Akyazı Stadı için isim tartışamaları şimdiden başladı.Trabzonspor için gerek maddi gerekse prestij açısından olukça önemli olan stadın için çeşitli isimler ortaya at

Akyazı Stadı'nın ismi ne olsun?

Haftasonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen Akyazı Stadı için isim tartışamaları şimdiden başladı.

Trabzonspor için gerek maddi gerekse prestij açısından olukça önemli olan stadın için çeşitli isimler ortaya atılsa da henüz kesinleşmiş bir şey yok. Ancak görülen o ki taraftarın isteği de stadın isminin belirlenmesinde önemli bir rol alacak.

Haber61 olarak  biz de bu soruyu taraftara soruyoruz ; Akyazı Stadı’na hangi isim verilsin? Düşüncelerinizi haberin yorum ekle kısmından bize iletin ve taraftarın sesini birlikte duyuralım.

Şimdi sıra sizde ;

AKYAZI STADI’NIN İSMİ NE OLSUN?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor