Akyazı Stadı'na 3 sponsor adayı!

Yeni stadın isim hakkını almak için iki inşaat ve bir telekomünikasyon firması aday oldu. İddiaya göre bunlardan biri de Ali Ağaoğlu'nun şirketi. Akyazı Spor Kompleksi’nde yıllardır beklenen gelişme Pazar günü yaşanmış ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pr

Akyazı Stadı'na 3 sponsor adayı!
Yeni stadın isim hakkını almak için iki inşaat ve bir telekomünikasyon firması aday oldu. İddiaya göre bunlardan biri de Ali Ağaoğlu'nun şirketi.
 
Akyazı Spor Kompleksi’nde yıllardır beklenen gelişme Pazar günü yaşanmış ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, projenin temelini atmıştı. Stat 2015 yılının Mayıs ayında bitirilecek. İbrahim Hacıosmanoğlu, bu tarihin de belli olmasının ardından sponsor arayışı için harekete geçti. Başkan, yeni stadın isim hakkını satarak kulübün tüm borçlarını sıfırlamayı planlıyor. Bunun için inşaat sektöründe faaliyet gösteren iki önemli firmayla görüşmeler sürüyor. Bunlardan birinin, başkanın aynı zamanda akrabası da olan ve Trabzonspor’a yıldız alma sözü veren Ali Ağaoğlu’nun şirketi olduğu öne sürüldü. Ayrıca bir telekomünikasyon firmasının da Bordo-Mavililer’in yeni stadına ismini vermek istediği kaydedildi. İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi görüşmeleri yaptıktan sonra en kısa sürede son kararı verip, kulüp tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler