Akçay'ın zor kadro tercihi

Teknik direktör Mustafa Akçay, kart cezalısı oldukları için ligde oynanan son Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Aykut Demir ve Bosingwa'nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta görev yapabilecek olması nedeniyle tatlı bir kadro kurma sıkıntısı y

Akçay'ın zor kadro tercihi

Teknik direktör Mustafa Akçay, kart cezalısı oldukları için ligde oynanan son Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Aykut Demir ve Bosingwa'nın, Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta görev yapabilecek olması nedeniyle tatlı bir kadro kurma sıkıntısı yaşıyor.

Akçay'ın savunmanın sağında Zeki Yavru'nun yerine Bosingwa'ya görev vermesi beklenirken, sol bekte ise performansı ile dikkatleri üzerine çeken Kadir Keleş'in formasını koruması bekleniyor. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan'ın ise Apollon Limassol ile oynanacak olan maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

MUHTEMEL KADRO

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Onur – Bosingwa, Mustafa, Bamba, Kadir – Olcan, Colman, Zokora, Malouda – Adrian, Henrique

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor