Akçay'ın önceliği 1 puan!

Akçay, Trabzon’daki maçta önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken, bunda Onur’un başarılı kurtarışlarının etkisi olduğunu dile getirdi.Grupta 10 puanı toplayan takımın bir üst tura çıkacağını söyleyen Mustafa Akçay, “Bu deplasmanda sahaya 1 puan anlayı

Akçay'ın önceliği 1 puan!

Akçay, Trabzon’daki maçta önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken, bunda Onur’un başarılı kurtarışlarının etkisi olduğunu dile getirdi.

Grupta 10 puanı toplayan takımın bir üst tura çıkacağını söyleyen Mustafa Akçay, “Bu deplasmanda sahaya 1 puan anlayışıyla çıkmanın doğru olacağını düşünüyoruz. Rakibin genç ve dinamik oyuncularının alanlarını daraltmaya çalışacağız. Bizim belli bir yayımız var, onun içine çekilip kontrataklarla gol arayacağız” ifadelerini kullandı. Alanzinho da işlerinin kolay olmadığını belirtti. Son dönemde oynamamasıyla ilgili olarak da, “Ben bir grubun parçasıyım. Önemli olan takımın başarısı” dedi. Mustafa Akçay burada söze girerek, “Alanzinho, ülkemizdeki yabancı kuralının kurbanı. Ona şans vermek istesek de mümkün olmuyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor