Akçay'dan zorunlu rotasyon
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Kasımpaşa maçının ilk 11'i için düğmeye bastı. Başarılı hocayı en çok düşündüren nokta ise stoperi Mustafa’nın cezası.Bu nedenle defans kurgusunda yepyeni hamlelere imza atması beklenen Akçay’ın Bamba tercihi ya
Yayınlanma:
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Kasımpaşa maçının ilk 11'i için düğmeye bastı. Başarılı hocayı en çok düşündüren nokta ise stoperi Mustafa’nın cezası.
Bu nedenle defans kurgusunda yepyeni hamlelere imza atması beklenen Akçay’ın Bamba tercihi yapması durumunda diğer yabancı seçeneklerinde de sıkıntı yaşaması muhtemel. Mustafa hoca son kararını yarın yapılacak taktik antrenmanında belirtecek.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.