Akçay'dan transfer isteği!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10’a yakın maç kaseti izledi, Avrupa'da Legia Varşova, ligde ise Sivasspor maçlarını mercek altına aldı.SİVASSPOR VE LEGİA VARŞOVA ANALİZİLige milli maçlar nedeniyle ver

Akçay'dan transfer isteği!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10’a yakın maç kaseti izledi, Avrupa'da Legia Varşova, ligde ise Sivasspor maçlarını mercek altına aldı.

SİVASSPOR VE LEGİA VARŞOVA ANALİZİ

Lige milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından oynayacakları Sivasspor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Legia Varşova müsabakalarını göz önüne alan Mustafa Akçay, kayıp yaşamamak için 4 gün içinde rakiplerini analiz etti. Rakiplerinin maç kasedini izleyen Mustafa Akçay, takımındaki eksikliklerini de gözden geçirdi. Akçay'ın ara transfer için başta forvet mevkii olmak üzere en az üç mevkiye takviye isteyebileceği öğrenildi.

Bu arada Mustafa Akçay'ın ilerleyen haftalarda Yusuf’un yanı sıra 1461 Trabzon’dan gelen diğer oyuncular Abdülkadir, Caner ve Kadir’e daha çok şans tanıyabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor