Akçay'dan özel program

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Medical Park Antalyaspor maçından sonra 7 gün izne çıkacak olan futbolcularına özel programlar verdi. Akçay, tüm futbolcularından bu süreçte kendilerine verilen programlara uymalarını, özellikle sakatlık konusun
Akçay'dan özel program
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Medical Park Antalyaspor maçından sonra 7 gün izne çıkacak olan futbolcularına özel programlar verdi.
 
Akçay, tüm futbolcularından bu süreçte kendilerine verilen programlara uymalarını, özellikle sakatlık konusunda dikkatli olmalarını istedi. Futbolcularından eksiksiz olarak kampa katılmalarını isteyen Mustafa Akçay, disiplinsiz davranabilecek oyunculara ağır ceza verilmesi için yönetimle görüştü.
 
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.