Akçay'dan futbolcularına uyarı: AMAN DİKKAT!

UEFA Avrupa Liginde tarih yazan Trabzonspor’da gözler lige çevrildi. Bugün Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Kasımpaşa yenilgisinin yaraları sarılmaya çalışılacak. Polonya’da alınan zafer sonrası teknik adam Mustafa Akçay, oyun

Akçay'dan futbolcularına uyarı: AMAN DİKKAT!

UEFA Avrupa Liginde tarih yazan Trabzonspor’da gözler lige çevrildi. Bugün Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Kasımpaşa yenilgisinin yaraları sarılmaya çalışılacak. Polonya’da alınan zafer sonrası teknik adam Mustafa Akçay, oyuncularını rehavet konusunda uyardı.

Gençlerbirliği’nin ligde son haftalarda çıkışa geçtiğini, rakiplerinin kesinlikle hafife alınmamasını oyuncularından isteyen Akçay; “Avrupa Liginde iyi bir iş çıkardık. Hepinizle gurur duyuyorum. Ancak ligde de önemli maçlarımız var. Gençlerbirliği hafife alınacak bir takım değil. İşimizi ciddi yapmak zorundayız. En ufak bir konsantrasyon kaybı pahalıya patlar. Bunun için Avrupa’daki oyunumuzu ligde de ortaya koymalıyız” uyarısında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor