Akçay ve Mancini buluşuyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antaloya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay Antalya'da düzenlenecek olan Antalya Cup tanıtım toplantısına katılacak.9-12 Ocak tarihlerinde yapılacak olan THY Antalya Cup 2014 organizasyonunun

Akçay ve Mancini buluşuyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antaloya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay Antalya'da düzenlenecek olan Antalya Cup tanıtım toplantısına katılacak.

9-12 Ocak tarihlerinde yapılacak olan THY Antalya Cup 2014 organizasyonunun tanıtım ve protokoltoplantısı yarın (çarşamba) Gloria Glof Resort Otel kulüp binasında yapılacak.

Toplantıya Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın yanısıra Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Celtic menajeri Neil Lennon ve Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer katılacak.

Tanıtım toplantısı saat 19:00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler