Akçay takımı bırakmadı!

İkinci yarı hazılıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da yarın akşam Trabzonspor - Celtic maçı ile başlayacak olan Antalya Cup tanıtım toplantısına takımı akşam idmanında yanlız bırakmak istemeyen Mustafa Akçay katılmayacak.Devre arasında Antalya'da k

Akçay takımı bırakmadı!

İkinci yarı hazılıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da yarın akşam Trabzonspor - Celtic maçı ile başlayacak olan Antalya Cup tanıtım toplantısına takımı akşam idmanında yanlız bırakmak istemeyen Mustafa Akçay katılmayacak.

Devre arasında Antalya'da kampa giren Trabzonspor sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yaparken bu akşam saat 18.00'de yapılacak olan akşam antrenmanına Antalya CUP tanıtım toplantısında katılacak olan Mustafa Akçay katılmayacaktı.

TAKIMI YANLIZ BIRAKMADI

Akçay ani bir karar değişikliği ile takımı yanlız bırakmak istemeyerek Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Celtic menajeri Neil Lennon ve Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer'un katılacağı tanıtım toplantısına katılmayacak. Akçay'ın yerine tanıtım toplantısına Başkan İbtahim Hacıosmanoğlu'nun danışmanı Serhat Altıncı'nın katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor