Akçay: Son paslara dikkat

Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay oyuncularını ataklarda son paslar ve önde baskı yapmaları konusunda uyardı.

Akçay: Son paslara dikkat

Haber61 - Spor Servisi - Emrah Paça - Trabzonspor Teknik direktörü Mustafa Akçay oyuncularını ataklarda son paslar ve önde baskı yapmaları konusunda uyardı.
 

Trabzonspor devre arası hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdürüyor. Bordo mavili oyuncular kondisyon çalışmasını ardından dünde olduğu gibi yine atak organizasyonları üzerinde çalıştılar. Daha sonra ise yarı sahada çift kale maç yaptılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

SON PASLARI İYİ DEĞERLENDİRİN

Teknik Direktör Mustafa Akçay takım atağa çıkarken oyuncuların nasıl hareket etmelerti gerektirğini futbolculara birebir aktarırken son paslarda yapılan hatalara dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

GERİ ÇEKİLMEYİN

Mustafa Akçay takım atak organizasyonlarını çalışırken pozisyonalrın içine girerek oyuncularınna geri çekilmemeleri ve fazla geri pas atmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Geri pas yapan oyuncularını sert bir şekilde uyarırken önde baskı kurmaları konusunda da dikkatlerini çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler