Akçay o bölgeye dikkat çekti

Spor Toto Süper Lig'de 22 Aralık Pazar deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, zorlu maça odaklandı.UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kalarak grubu lider bitiren, ligde son 2 maçta Gaziantepspor'a deplasmanda 3-2 yen

Akçay o bölgeye dikkat çekti

Spor Toto Süper Lig'de 22 Aralık Pazar deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, zorlu maça odaklandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kalarak grubu lider bitiren, ligde son 2 maçta Gaziantepspor'a deplasmanda 3-2 yenilen, Bursaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, Galatasaray maçıyla yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Mustafa Akçay da sarı-kırmızılı takımla oynayacakları maç öncesi oyuncularıyla toplantılar yaparak, onları  zorlu maça motive ediyor.

Akçay, antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig maçları olmak üzere yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Şu ana kadar 28 maç oynadık. Rakiplerimizden asla çok geri kalmadık. Bursaspor maçı istatistiklerine de baktığımızda bunu ortaya koyuyor. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluğa rağmen daha iyi olabilirmiydik, olabilirdik. Bunun sebepleri var ama sonuçta biz bir iş başardık" ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçında sahada en çok koşan oyuncuları sıralayan Akçay, özellikle üçüncü bölge oyuncularının biraz daha zorladığı takdirde çok daha güzel günlerin kendileri için olacağını söyledi.

Akçay, hazırlıklarını tamamladıktan sonra  Cumartesi Galatasaray maçı için İstanbul'a gideceklerini belirtti. Akçay, "En ufak çekincem yok. Çok iyi mücadele edeceğinizi biliyorum. Başarılı bir müsabaka çıkaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler