Akçay: Malouda'nın yokluğu...

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.Öncelikle mücadeleyi değerlendiren Mustafa Reşit Akçay, "Bence maçın başından son

Akçay: Malouda'nın yokluğu...

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu.

Öncelikle mücadeleyi değerlendiren Mustafa Reşit Akçay, "Bence maçın başından sonuna kadar maçı istedik. İlk yarının en dinamik maçını oynadık. Maçın içerisinde sorumluluklar, riskler aldık. Maçı kazanmayı çok istedik. Bu risklerin bedelini özellikle 2 golle ağır ödedik. Rakibin bizi eksik ve dağınık yakaladığı anda 2. golü yedik. İlk golü talihsizlik olarak yorumluyorum. 90. dakikada da geri getirdik. Süre olsaydı belki maçı çevirirdik" değerlendirmelerinde bulundu.

Gelecek hafta Galatasaray deplasmanında cezalı duruma düşen Florent Malouda'nın yokluğuyla ilgili de konuşan Akçay, "Meslek yaşantımda hiç bir zaman bir oyuncunun eksikliğinden söz etmedim. Malouda çok değerli, akıllı, sorumluluk alabilen, lider bir oyuncu. Eksikliğini kapatabilecek oyuncu arkadaşlarımızın olabileceğini düşünüyorum. Bu tip oyuncuların eksikliğini hissedebilirsiniz ama dediğim gibi bunu telafi ederek sahaya çıkacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

AKÇAY KURA İÇİN NE DEDİ?

Juventus gibi takımlarla Trabzonspor daha önce karşılaştı. Onlardan korkmuyoruz. Büyük takımlarla daha sonra karşılaşacağımıza şimdi karşılaşmayı daha olumlu buluyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor