Akçay maç sonu takımı nasıl değerlendirdi?

Spor Toto Süper Lig’de 12. Haftanın karşılaşmasında evinde Eskişehirspor’u konuk eden Trabzonspor rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarıd.Trabzonspor’u galibiyete taşıyan golü ise 75. Dakikada  takımın Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique attı.Trabzonspor Teknik

Akçay maç sonu takımı nasıl değerlendirdi?

Spor Toto Süper Lig’de 12. Haftanın karşılaşmasında evinde Eskişehirspor’u konuk eden Trabzonspor rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarıd.

Trabzonspor’u galibiyete taşıyan golü ise 75. Dakikada  takımın Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique attı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay maçı değerlendirdi. Akçay maç sonrası şunları söyledi:

“Öncelikle şunu söylemem gerekir ki bugün tüm takım olarak çok iyi mücadele ettik. Ama özellikle Onur’u tebrik ediyorum. Maçı çeviren oyuncuların  başında o geliyor. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzde UEFA’da zorlu bir maç var ve moral bulmak istiyorduk. İstediğimiz de oldu. İkinci yarıda maçı toparladık. Rakibimize üstünlük sağlamamız gerekiyordu. İlk yarı bizden çok pozisyona girdiler. Bizde ikinci yarı maçı toparlayarak önce hakimiyeti elimize aldık sonra ise galibiyeti getiren golü bulduk.

Trabzonspor son maçlara baktığımız zaten evinde kaybetmiyordu. Bu seriyi bu maçla devam ettirdik. Nazar değmesin diyelim. Her açıdan önemli olan bu maçı kazanmak bizim için gerçekten çok iyi oldu”

KALİTEYİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYAMADIK

Akçay  konuşmasına şu şekilde devam etti: “Rakip takıma 2. Ve 3. Bölgede çok fazla topla oynama imkanı verdik. Rakipte bunla birlikte atak yapmaya başladı. Paslarda yardımlaşarak rakibe fazla top oynatmamaya çalıştık ve ikinci ayrı bunu başardık. Ama bunu maç boyu yapmalıyız. Hala oyun seviyemizi üst seviyeye çekemedik.” Şeklinde açıklama yaptı.

UEFA’DA ÜST TURA ÇIKMAK HAKKIMIZ

Akçay son oalrak hafta içi oynayacak oldukalrı Apollon Limassol maçını değerlendirdi. Akçay:

“Avrupa’da ve ligde oyun anlayışımıza baktığımızda gerçekten arada bir fark var. Avrupa’daki konsantrasyonumuz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım bu dediğime kızmazlar ama durum şuan bundan ibaret. Maçı evimizde ve seyircimizin önünde bu moralle oynamamız bizim için büyük avantaj sağlıcaktır. Bende UEFA’da bir üst turu hakkettiğimizi ve çıkacağımıza inanıyorum.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor