Akçay: Kötü değil ama...

İkinci yyarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Anatalya Cup turnuvasında İskoç ekibi Celtic ile karşılaştı. Bordo mavili ekip karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, hazırlık döneminin ilk maçını oy

Akçay: Kötü değil ama...

İkinci yyarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Anatalya Cup turnuvasında İskoç ekibi Celtic ile karşılaştı. Bordo mavili ekip karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, hazırlık döneminin ilk maçını oynadıklarını belirterek, Maçın büyük bölümünde taktik açıdan bazı uygulamamlar yaptık, ancak skor açısından çok başarılı olamadık. Ne var ki bütün oyuncularımı görmek adına iyi oldu. Onlardan nasıl ve ne şekilde yararlanırım onu gördüm. Çok güçlü bir rakiple oynadık. Çok kötü değil ama çok da iyi sayılmayız diye konuştu. İlk yarı için bazı uygulamaları belli oranlarda yaptığımı söyleyebiliriz. Özellikle iç saha formatımızda önde basma anlayışını sürdüreceğiz.

Kondisyon, kuvvet ve hızla ilgili bölümler üzerinde çalışıyoruz. Özellikle iç saha yapımızda bir değişim olacak. Ben yetiştirdiği elmayı kötü pazarlayan bir esnaf görmedim. Eğer değer olarak gördüğünüz oyuncular bu şansı iyi kulalanamazlarsa asimülasyon bunu sağlayacaktır. Futbolun tarafından bakıldığında bazı şeylerin yanlış olduğu gözüküyor" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor