Akçay: Kendime söz vermiştim

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Lazio karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.İşte Akçay'ın açıklamaları:"BU BAŞARIDA HERKESİN PAYI VAR""Konsantrasyonumuz çok yüksek. Hem biz, hem oyuncularımız hem de kulübün yapısı gönülden istedi.

Akçay: Kendime söz vermiştim

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Lazio karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

İşte Akçay'ın açıklamaları:

"BU BAŞARIDA HERKESİN PAYI VAR"

"Konsantrasyonumuz çok yüksek. Hem biz, hem oyuncularımız hem de kulübün yapısı gönülden istedi. Sahada oyunu da gördünüz, mücadele üst seviyedeydi. Kulübümüze ve hepimize hayırlısı olsun. Olayların bu kadar ilerlemesinde katkısı olan aşçımıza, çimcimize, muhasabecimize, şöförümüze teşekkür ediyoruz. Onlar olmadan bazı şeyleri yukarıya çıkarmamıza imkan yoktu. Herkesin bu başarıda payı vardır"

VERDİĞİ İLGİNÇ SÖZ...

Tüm maçlara eşofmanıyla çıktığını söyleyen ancak karşılaşma öncesinde kendi kendine söz verdiğini belirten Akçay şu ifadeleri kullandı: "Belirli bir süre önce Roma'ya gidersek nasip olursa o zaman bir takım elbise giyeceğim dedim. Hep eşofmanla çıkıyordum, Roma'ya kadar takımda kalırsam takım elbise giyeceğim diye bir söz vermiştim kendime. Final müsabakasının 12'sine yani doğum günüme gelmiş olması da ayrı bir tesadüf müdür, o da Allah'ın takdiri."

TRANSFER OLACAK MI?

"Yönetim kurulumuzun bizden istediğini belirledik. İstediklerimizi alt alta üst üste koyduk. Stratejisine göre hangi oyuncularımızı istediğimizi net olarak belirleyeceğiz. Devre aralarında hem ekonomik olarak hem de oyuncuların kalitesi olarak transfer yapmak mümkün olmak zordur. Şartlar ortaya öyle çıkarsa Avrupa tecrübesi olmasını isteriz tabii ki."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor