Akçay kadroyu değerlendirdi

Teknik direktör MustAfa Akçay savunmada ve forvette hamle güçlerinin zayıf olduğunu söyledi.Akçay ayrıca Diouf, Yekta, Özer Hurmacı ve stoper Tomas’ı alırsak Avrupa kupasındada başa baş bir oyun serggileyebileceklerini vurguladı. Orta saha ve forvet hattı

Akçay kadroyu değerlendirdi

Teknik direktör MustAfa Akçay savunmada ve forvette hamle güçlerinin zayıf olduğunu söyledi.

Akçay ayrıca Diouf, Yekta, Özer Hurmacı ve stoper Tomas’ı alırsak Avrupa kupasındada başa baş bir oyun serggileyebileceklerini vurguladı. Orta saha ve forvet hattına takviye yapılması gerektiğini belirten Akçay gücümüz bu transferler ile artar ozaman hamle üstünlüğünü elimizde bulundururuz.  Ama bu halde bunu yapmamız zor zaman zaman maçlarda sizde farkediyorsunuzdur Zokora’ya çok ileri gitme diyorum. Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor yönetimi,  siz basın mensupları ve biz teknik heyette saldırgan bir takım görmeyi istiyoruz.  Ozaman bunu yapabilmemiz için takımın kadrosundada bir takım değişikliklere gerek duyuluyor.  Topu önde tutabilmemiz için bize o bölgede topu tutacak adam lazım. Bu transferler ile bunu yapabilriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor