Akçay geri döndü

Trabzonspor'un Antalyaspor'u Hüseyin Avni Aker Stadında 2-1 mağlup etmesinin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın istifa ettiği haberleri konuşulmaya başlanmıştı.Çıkan istifa haberleri üzerine Trabzon'da hareketli saatler yaşanmış,

Akçay geri döndü

Trabzonspor'un Antalyaspor'u Hüseyin Avni Aker Stadında 2-1 mağlup etmesinin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın istifa ettiği haberleri konuşulmaya başlanmıştı.

Çıkan istifa haberleri üzerine Trabzon'da hareketli saatler yaşanmış, Akçay'ın maç sonu yapılan basın toplantısına sağlık sorunlarını bahane ederek çıkmaması istifa haberlerini güçlendirmişti.

Yaşanan bu gelişme üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mustafa Reşit Akçay'ın Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde baş başa bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Akçay ikna edildi. 

Akçay'ın istifası yönetim tarafından kabul edilmezken yapılan görüşmede Akçay'a biz senin sonuna kadar arkandayız. İstifanı kabul etmiyoruz. Sezon sonuna kadar bu takımın hocası sensin. Transfer konusunda da istediklerini yapacağız. Yönetim olarak her konuda sana garanti veriyoruz ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler