Akçay: Eleştirileri dikkate alın!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, ligde alınan Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası artan eleştirilerin ardından futbolcularına uyarılarda bulundu. Akçay, oyuncularına yaptığı konuşmada, "Yapıcı eleştirilerden gereken dersleri çıkarıyoruz. Bizi yı

Akçay: Eleştirileri dikkate alın!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, ligde alınan Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası artan eleştirilerin ardından futbolcularına uyarılarda bulundu. Akçay, oyuncularına yaptığı konuşmada, "Yapıcı eleştirilerden gereken dersleri çıkarıyoruz. Bizi yıpratmaya çalışanlara ise Avrupa’da olduğu gibi ligde de cevap vereceğinizden hiç şüphem yok" dedi.

Bu arada Akçay’ın futbolculara verdiği üç günlük izin süresinde, Apallon Limassol ve Eskişehirspor’un son yaptığı maçları tekrar tekrar izledi, aldığı notları oyuncularına aktaracağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor