Akçay beyin yıkıyor!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, oyuncularından geçen hafta aldıkları Gençlerbirliği mağlubiyetinin etkisinden kurtulmalarını istedi, "O maçı unutun, unutturun. Bu sizin elinizde" dedi. Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldıkları 3-2’lik ma

Akçay beyin yıkıyor!
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, oyuncularından geçen hafta aldıkları Gençlerbirliği mağlubiyetinin etkisinden kurtulmalarını istedi, "O maçı unutun, unutturun. Bu sizin elinizde" dedi.
 
Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyetin üzüntüsünü gidermek isteyen Mustafa Akçay, yazılı ve görsel basında aldığı eleştirileri hafifletmek için oyuncularıyla sürekli olarak toplantılar yaptı. Mustafa Akçay oyuncularıyla yaptığı toplantıda şunları söyledi:
 
"O maçı unutmak, sizin elinizde. Daha çok pozisyona girip bu pozisyonları değerlendirmeliyiz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta topun bizim ayağımızda daha çok durması gerekiyor. Kazanmak için gerekli mücadeleyi verdiğinizi de herkese gösterin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor