Akçay ayrılacak mı?

Bu sezon Avrupa’da başarılı sonuçlar alsada ligde bir türlü dikiş tutturamayan Trabzonspor’da son günlerde gündeme oldukça sık gelen değişim haberlerine Mustafa Akçay’dan yanıt geldi.Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay  takımdan ayrı

Akçay ayrılacak mı?

Bu sezon Avrupa’da başarılı sonuçlar alsada ligde bir türlü dikiş tutturamayan Trabzonspor’da son günlerde gündeme oldukça sık gelen değişim haberlerine Mustafa Akçay’dan yanıt geldi.


Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay  takımdan ayrılacağı yönünde haberleri yalanlayarak bu iddialarla takıma zarar verildiğini söyledi.


Akçay bu tip haberlerin kasıtlı olarak ortaya atılabileceğini belirterek “ Trabzonspor önemli bir dönemden geçiyor. Bu süreçte ayrılık ve istifa gibi iddiaların ortaya atılması çok yanlış. Bu tip asılsız iddialar takımımızın konsantrasyonunu bozarak olumsuz etki yapıyor.  Takımımız Avrupa’da yoluna devam ediyor, ligde de devre arası kampıyla istediğimiz noktaya gelmek için tüm gücümüzle çalışacağız. İstifa etmem ve takımdan ayrılmam gibi bir şey söz konusu değil.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor