Adrian sahalara dönüyor

Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözünden düşerek son haftalarda takımda yer alamayan Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski'ye Medical Park Antalyaspor maçı öncesi tekrar forma şansı doğdu.Bu sezon gösterdiği performansla ilk 25 resmi maçın

Adrian sahalara dönüyor

Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözünden düşerek son haftalarda takımda yer alamayan Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski'ye Medical Park Antalyaspor maçı öncesi tekrar forma şansı doğdu.

Bu sezon gösterdiği performansla ilk 25 resmi maçın 22'sinde oynayan ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kaybedilen Balıkesirspor maçından sonra teknik direktör Akçay'ın gözünden düşen ve son 4 maçın 1'inde 26 dakika sahada kalan Adrian'ın, eksik oyuncular nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçıyla tekrar forma giymesi bekleniyor.

Orta alanda Gustavo Colman'ın kart cezalısı olması, Soner Aydoğdu'nun sakatlığı ve Alanzinho'nun da izin alarak ülkesine gitmesi nedeniyle Adrian, bu mevkide öne çıkan isim oldu.

FORMAYA HASRET KALDI

En son, 4 Aralık'ta Zirat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek elenen bordo-mavili takımda, teknik direktör Mustafa Akçay, Adrian'a daha sonra oynanan 4 maçta 11'de görev vermedi.

Balıkesirspor maçının ardından ligde Gaziantepspor ile oynanan maçın kadrosuna Adrian'ı almayan Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile İtalya'da yapılan karşılaşmada bu oyuncuyu yedek soyundurmasına karşın sahaya sürmedi.

Akçay, daha sonra ligde Bursaspor maçının son 26 dakikasında oyuna aldığı Adrian'ı, Galatasaray maçında yedek kulübesinde oturttu ancak sahaya sürmedi. Adrian, böylece bordo-mavili takımın 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldığı son 4 maçta 26 dakika görev aldı.

SEZONA HIZLI GİRMİŞTİ

Orta alanda görev yapan Adrian, sezonun ilk bölümünde UEFA Avrupa Ligi'nde 3, Spor Toto Süper Lig'de de 1 gol olmak üzere 4 gol atarken 8 de asist yaptı.

Adrian, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki Derry City (4-2) maçında, 3. ön eleme turunda Arnavutluk'taki Kukesi (2-0) maçında, Trabzon'da UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki Lazio (3-3) ile ligde Çaykur Rizespor (2-1) maçlarında olmak üzere 4 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

29 MAÇIN 23'ÜNDE OYNADI

Adrian, bu sezon bordo-mavili takımın ilk yarıda 29 resmi maçının 23'ünde oynadı.

Balıkesirspor maçı da dahil bu maça kadar oynanan 25 resmi maçın 22'sinde oynayan Adriyan, Beşiktaş, Kasımpaşa ve Apollon Limassol maçında forma giyememedi. Son 4 resmi maçtan Gaziantepspor, Lazio ve Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyen Adrian, 23 resmi maçta 1672 dakika sahada mücadele etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor