"Aday adaylığı başvuruları!..."

Trabzon’a bir siyasi gelmeye görsün.Hemen bir yarış başlar.Kaşkol takma yarışı….Kaşkol takma yarışı!Evet Trabzonsporlu genelde Trabzonspor’un kaşkolunu kendisi takmaz ama siyasi görünce onun boynuna takma yarışı içerisine girer.Kolay değil medyada siyasi

"Aday adaylığı başvuruları!..."

Trabzon’a bir siyasi gelmeye görsün.
Hemen bir yarış başlar.
Kaşkol takma yarışı….
Kaşkol takma yarışı!

Evet Trabzonsporlu genelde Trabzonspor’un kaşkolunu kendisi takmaz ama siyasi görünce onun boynuna takma yarışı içerisine girer.

Kolay değil medyada siyasi ile boy boy resimlerinin çıkması, ona siyasiye dokunmak başka bir haz verir.

Eeee siyasi ile bu yakınlaşmayı başka türlü yapamayacağına göre, Bordo-Mavili renkleri alet eder bu yakınlaşmaya.

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonundaki katledilişi UEFA ve Cas nezdinde onaylanmasına karşın Türkiye’de Trabzonspor’un hakkını teslim eden ne bir kurum var nede bir siyasi.

Tüm bu gerçekler gün gibi ortada  dururken, Trabzon’un sevilen, renkli  simalarından ve 1461 Trabzon eski başkanı Hüseyin Örs’ün Facebook sayfasında paylaştığı bir yazı haber61 editörlerinin dikkatinden kaçmadı.

Olaylara esprili bakışı, Trabzon ve Trabzonspor’u her zaman ön planda tutan kişiliği ile tanıdığımız Hüseyin Örs’ün Facebook’da ki sayfasında paylaştığı yazıyı sizler için haber61 sayfalarına aktarmanın faydalı olacağını düşündük.

İşte Örs’ün Aday adaylığı başvuruları!.. başlıklı o yazısı


Aday adaylığı başvuruları!...

Hemen ciddiye almayın canım.
Benim bahse konu yaptığım "aday adaylığı" yerel seçimlerle ilgili değil...

Sn Başbakan 23-24 Kasım Trabzona 2 günlük bir çalışma ziyareti için gelecekler...

Bu ziyaret için Trabzona gelecek olan Sn Başbakana havaalında "bordo-mavi" kaşkolu kimin takacağı konusunda bir hayli "aday adayı" var...

Sn Başbakan tek ve takılacak kaşkol da bi tane...

Aday adayları ise "a lot of" sayıda.... Başta Tarabzonspor taraftar gürühları olmak üzere, diğer kamu ve tüzel'in başvuru tarihi resmi gün olan çarşamba günü başlıyor..

Peşin peşin söyleyeyim: Benim desteğim "Aşçı"'ya... İnanıyorum ki reis, havada Özel uçağıyla yanyana uçacak; Sn. Başbakanımızın T.C armalı uçağıyla... Ve takacak kaşkolu Trabzon semalarında camdan-cama.
Havada "kaşkol" olayı yani...

Ölee tekerini yere koyan uçağın kokpitinden "bayrak sallama" işini bi defa yedik.

Yemeyiz....

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler