Adana Demirspor Balıkesirspor maçında tartışma yaratan pozisyon

Adana Demirspor Balıkesirspor maçına damga vuran ofsayt pozisyonu.

Adana Demirspor Balıkesirspor maçında tartışma yaratan pozisyon

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'un Balıkesirspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta konuk ekibin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü büyük tepkilere neden oldu.

TFF 1. Lig’de 33. hafta karşılaşmalarında müthiş bir heyecan yaşandı… Süper Lig’e yükselecek takımın belli olacağı kritik son haftaya girilirken Adana Demirspor, Samsunspor ve Giresunspor 67’şer puanla son düzlüğe kafa kafaya girdi.

Averajla lider konumda olan Adana Demirspor’un Balıkesirspor’u 3-0 mağlup ettiği maçta yaşanan bir pozisyon büyük tartışmalara neden oldu.

Ev sahibi ekip 57. dakikada Pa Dibba ile 1-0 öne geçti. Bu golden bir kaç dakika sonra Balıkesirspor beraberliği buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

YARDIMCI HAKEM BAYRAĞINI KALDIRDI

Adana Demirspor defansı hatalı bir geri pas verdi ve topu iyi kovalayan Balıkesirsporlu oyuncu topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ve orta hakem Suat Arslanboğa da golü iptal etti.

Balıkesirsporlu oyuncular topun rakipten geldiğini belirterek ofsayt kararına büyük itirazlarda bulundu. Yaşanan bu ilginç an sosyal medyada da oldukça yankı buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor