A. Yıldırım ne kadar yatacak?

Antalya'daki bir panelde Yargıtay Başkanı ise 3 Temmuz süreci ile ilgili cezanın yıl sonuna doğru açıklanabileceğini ifade etmesi üzerine yeni yılın bitimine kısa bir süre kala kararın açıklanıp açıklanmayacağı merak konusu oldu. Şikeden 3 yıl 9 ay, örgüt

A. Yıldırım ne kadar yatacak?
Antalya'daki bir panelde Yargıtay Başkanı ise 3 Temmuz süreci ile ilgili cezanın yıl sonuna doğru açıklanabileceğini ifade etmesi üzerine yeni yılın bitimine kısa bir süre kala kararın açıklanıp açıklanmayacağı merak konusu oldu.
 
Şikeden 3 yıl 9 ay, örgütten 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 6 yıl 3 ay ceza alan yaklaşık bir yıl hapiste kalan Aziz Yıldırıma tekrar Metris cezaevinin yolu gözüktü. Yargıtay’ın Yıldırım’a verilen cezayı sadece şikeden veya örgüt suçunun herhangi birinden onaması halinde Yıldırım yatacağı süre daha az olacak. Yargıtay’ın dosyayı şike ve örgüt suçlarının ikisinden de onaması halinde Aziz Yıldırım toplamda  6 yıl 3 hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.
 
Yargıtay’ın dosyayı onaması halinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Metris Cezaevine girecek.
 
KARLIBEL YİNE ESTİRİYOR
 
Araştırmacı yazar talip Doğan Karlıbel ilginç tweetler atmayı sürdürüyor. Karlıbel kendi hesabından Fenerbahçe Başkanını topa tutarken Başkan Aziz Yıldırım’ın savcılara hakaret davasından 4 yıl hakim rüşvet aldı şeklindeki iddiaları nedeniyle 5 yıl daha ceza aldı. Karlıbel, Yıldırım’ın bu nedenle  infazının da yandığını söyledi.
 
İşte o ilginç tweetler:
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler