1961 Arsin Özçilingir’e emanet

Trabzon 1.Amatör Küme’de zirve mücadelesi veren 196 Arsinspor’da kan değişikliği yaşandı.Yapılan değişiklik sonrasında Trabzon amatör futbolunda büyük başarılara imza atmış olan Burhan Özçilingir takımın başına getirildi. Özçilingir daha önce Yalıspor, Çu

1961 Arsin Özçilingir’e emanet

Trabzon 1.Amatör Küme’de zirve mücadelesi veren 196 Arsinspor’da kan değişikliği yaşandı.

Yapılan değişiklik sonrasında Trabzon amatör futbolunda büyük başarılara imza atmış olan Burhan Özçilingir takımın başına getirildi. Özçilingir daha önce Yalıspor, Çukurçayır gibi takımları üst liglere çıkarmış ve Bölgesel Amatör Liginde teknik sorumluluk yapmıştı.

KATKI SAĞLADI

1961 Arsin Takımı Başkanı Tuna Taşkın, yapılan kan değişikliğinden sonra Burhan Özçilingir’in takıma çok büyük katkı sağladığını belirterek, “Burhan Özçilingir hocamız iki haftadır takımın başında sahaya çıktı ve İdmangücü ile berabere kaldı, sonrasında da Söğütlü Belediyespor’u 5-0 gibi farklı skor ile mağlup etmeyi başardı” dedi.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Burhan Özçilingir ile sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini belirten 1961 Arsinspor Başkanı Tuna Taşkın, “Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Takımın başarısı için yönetim kurulumuz ile birlikte sıkı çalışmalar yapıyoruz. Hedefimize ulaşıp 1961 Arsin’i üst liglere taşımak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor