1461'de transfer harekatı!

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, 1461 Trabzon'un kuruluş amacına göre hareket ettiklerini söyledi."1461 Trabzon'un amacı, Trabzonspor'a futbolcu kazandırmak" diyen Şanver; "Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor

1461'de transfer harekatı!

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver, 1461 Trabzon'un kuruluş amacına göre hareket ettiklerini söyledi.

"1461 Trabzon'un amacı, Trabzonspor'a futbolcu kazandırmak" diyen Şanver; "Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor'dan ise 1461 Trabzon'a oyuncu alma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Böyle olur ise amacımızın dışına çıkmış oluruz. Bizim hedefimiz Trabzonspor'a oyuncu kazandırmak ve yetiştirmek" dedi.

Şanver, ara transfer döneminde ise 3-4 transfer yapmayı planladıklarını belirterek, "Alacağımız oyuncular hem genç olacak hem de ekonomik olarak bize yük getirmeyecek isimler olacak. Bu doğrultuda çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor