1461 Trabzon, Avni Aker'i istiyor!

Trabzonspor'un pilot takımı PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, maçlarını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynamak istiyor.Teknik direktör Kadir Özcan, basına yaptığı açıklamada, geçen hafta ligde Bucaspor karşısında deplasmanda 2-0 galip geldiklerini anıms

1461 Trabzon, Avni Aker'i istiyor!

Trabzonspor'un pilot takımı PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, maçlarını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynamak istiyor.

Teknik direktör Kadir Özcan, basına yaptığı açıklamada, geçen hafta ligde Bucaspor karşısında deplasmanda 2-0 galip geldiklerini anımsatarak, "Kaliteli sahalarda daha iyi futbol ortaya koyarak iyi sonuçlar alıyoruz. Akçaabat Fatih Stadı'nın zemini bozuk, seyirci sayısının az olması bizi olumsuz etkiliyor" dedi.

Karşılaşmalarını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynamak istediklerini ifade eden Özcan, şöyle konuştu:

"Trabzonspor da bu konuya olumlu bakıyor ama işin Türkiye Futbol Federasyonu boyutu da var. Oyuncu kadromuzun yapısıyla burada daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda başkanımızın, yönetimimizin girişimi olacak. Bu talebimiz gerçekleşirse daha fazla taraftar desteğini de arkamızda bulacağız. Oyuncularımızın gelişimi açısından daha iyi olacak. Zaten bizim önceliğimiz Trabzonspor'a oyuncu vermek."

Hafta sonu sahalarında Ankaraspor ile yapacakları maça da değinen Özcan, "Bizim için rakip farketmez. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımın istekli şekilde Trabzon ruhunu yansıttıkları zaman yenemeyecekleri takım yok. Rakiplerimiz, sahamızda taraftar desteğimiz olmadığından dolayı rahat oynuyor. Bu nedenle taraftar desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler