1461 artık zafer istiyor!

1461 Trabzon'da hedef 3 puan. PTT 1. Lig'de son 5 haftadır kazanamayan ve son 4 haftada ise sahadan puansız ayrılan Bordo-Mavi-Beyazlılar hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor'u mağlup ederek bu kötü tabloya son vermek istiyor.1461 Trab

1461 artık zafer istiyor!

1461 Trabzon'da hedef 3 puan. PTT 1. Lig'de son 5 haftadır kazanamayan ve son 4 haftada ise sahadan puansız ayrılan Bordo-Mavi-Beyazlılar hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tavşanlı Linyitspor'u mağlup ederek bu kötü tabloya son vermek istiyor.

1461 Trabzon'da Genel Menajer Mustafa Özbalıkçı, Tavşanlı Linyit karşısında ciddiyeti bozmayacaklarını ve hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Tavşanlı maçına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Özbalıkçı; “Rakibin durumuna bakmadan sahaya çıkacağız. Hafife alırsak sorun yaşarız, bunu Kahramanmaraş karşısında yaşadık. Genç ama yetenekli bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Performansımız sonuçlara yansımasa da takım olma yolunda büyük yol kat ettik. Bu ekiple büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Öte yandan PTT 1. Lig'de 19. hafta maçlarında görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Tavşanlı Linyitspor-1461 Trabzon karşılaşmasını Murat Türker yönetecek. Türker’in yardımcılıklarını da Nihat Somuk ve Volkan Akçit yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor