... Ve BOMBA patladı!

Avrupa'da yılan hikayesine dönen Gareth Bale transferi mutlu sonla bitti. Real Madrid'in ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Bale, sonunda muradına erdi ve Madrid temsilcisinin yolunu tuttu. Konu hakkında ilk açıklama Tottenham menajeri Villas Boa

... Ve BOMBA patladı!


Avrupa'da yılan hikayesine dönen Gareth Bale transferi mutlu sonla bitti. Real Madrid'in ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Bale, sonunda muradına erdi ve Madrid temsilcisinin yolunu tuttu. Konu hakkında ilk açıklama Tottenham menajeri Villas Boas'tan geldi. Arsenal karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boas, Bale'ın Real Madrid'e gideceğini ve ona şans dilediğini dile getirdi.

Villas Boas'ın açıklamasının ardından bu kez de Real Madrid, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Gareth Bale'ın transferinin resmi olarak tamamlandığını duyurdu. Real, Bale'ın transferi için 2 Eylül Pazartesi saat 14:00'te resmi basın toplantısı düzenleyecek ve Galli oyuncuyu basına tanıtacak.

Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayacak olan Gareth Bale'nın Madrid temsilcisinde yıllık ne kadar kazanacağı resmi olarak açıklanmasa da İspanyol kaynakları Galli oyuncunun 6 yıl sonunda 60 milyon euroya yakın bir rakam alacağını duyurdu. Transferde hareketli günler geçiren ve birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Tottenham'ın Bale için Real Madrid'den 90 milyon euroluk bir bonservis bedeli alacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor