Son seçim anketi sonuçları şaşırttı! En büyük sürpriz MHP'den

Türkiye'de siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. İnsanların en çok merak ettiği şeyler de seçim öncesi anket şirketlerinin yaptıkları araştırmaların sonuçları.

Son seçim anketi sonuçları şaşırttı! En büyük sürpriz MHP'den

Bu kapsamda şirketler de yaptıkları çalışmaları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Artıbir Araştırma yaptığı anketin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

MHP'NİN OY ORANI YÜZDE 5.4 ÇIKTI
Anket çalışmasında AK Parti yüzde 30.4 ile birinci sırada bulunuyor. İkinci sırada yüzde 27.9 ile CHP, üçüncü sırada yüzde 14.7 ile İYİ Parti, dördüncü sırada ise yüzde 11.8 ile HDP yer aldı.

Araştırmada en büyük sürpriz ise Mhp'nin oy oranındaki düşüş oldu. Ankete katılanların sadece yüzde 5.4'ü oyunu MHP'den yana kullandı. DEVA Partisi ise MHP'nin ardından yüzde 4.8 ile beşinci sırada kendine yer buldu.

Son anket sonuçları şaşırttı! En büyük sürpriz MHP'den

BAHÇELİ ANKET ŞİRKETLERİNE "ŞARLATAN" DEMİŞTİ
Daha önce anket şirketlerini MHP'nin oyunu düşük gösterdikleri gerekçesiyle yerden yere vuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anket şirketlerine "Şarlatan" demişti.

Bununla da yetinmeyen MHP lideri, "Oy oranımızı az göstermek için kudurmuş gibi çalışan kokuşmuşlar" ifadeleri ile anket şirketlerine olan tepkisini dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset