DSP'den Ayrılık Sinyali

Meclis'e 112 milletvekiliyle giren CHP'de, DSP'lilerin durumu da tartışılmaya başlandı.Solda birliği sağlayarak CHP listesinden seçime giren 13 milletvekilinin ayrılması bekleniyor. Dün DSP'den de bu yönde sinyaller geldi. Genel Başkan Zeki Sezer, seçimde

DSP'den Ayrılık Sinyali

Meclis'e 112 milletvekiliyle giren CHP'de, DSP'lilerin durumu da tartışılmaya başlandı.

Solda birliği sağlayarak CHP listesinden seçime giren 13 milletvekilinin ayrılması bekleniyor. Dün DSP'den de bu yönde sinyaller geldi. Genel Başkan Zeki Sezer, seçimde böyle bir sonuç beklemediklerini vurgularken, "Halkın istekleri doğrultusunda, cumhuriyetimizin temel ilkelerine ve inançlara saygılı, laikliğe bağlı, halkının refahını düşünen bir parti olarak siyasî mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.

Partinin kurmaylarından Emrehan Halıcı da, seçime CHP listesinden, ancak bağımsız olarak girdiklerine dikkat çekti. Halıcı şunları söyledi:

"Kamuoyu bu süreci başından beri biliyor. Sürece uygun zamanı, tarihi, günü konuşmak için çok erken. Seçimde beklediğimiz sonucu elde etmemiş olmanın verdiği bir burukluk da var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset