Berat Albayrak Trabzon'a geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon’a geliyor. 

Berat Albayrak Trabzon'a geliyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzon’a geleceğini bildirdi. Türkiye’nin küresel güçlerin ekonomik manipülasyonlarına boyun eğmediğinin altını çizen Revi “Şehrimizin evladı kıymetli Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı olarak üstün bir gayret göstererek bu zorlu süreci ve ekonomik darbe girişimizin püskürtmüştür. “dedi. 

Trabzon’un her zaman Bakan Albayrak’ın arkasında olduğunu belirten Revi “Şehrimiz her zaman olduğu gibi Bakanımızın arkasında ve en büyük destekçisidir. Sayın Bakanımız âdete küresel güçlere meydan okuyan ve onları çileden çıkarak ekonomik hamleler ile manipülasyonları elinin tersiyle itmiş ve ülkemizi sağlam ekonomik temeller üzerinde gelişmesinin önünü açmıştır. Bizler her zaman Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile gurur duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz.”Berat Albayrak Trabzon'a geliyor

Bakan Albayrak’ın Trabzon’a yapılan her bir yatırımın altında imzası bulunduğunu ifade eden Revi “Sayın bakanımıza şehrimize yapılan yatırımlar dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Enerji Bakanlığı döneminde de Hazine ve Maliye bakanlığı döneminde de sayın bakanımız şehrimize her zaman sahip çıkmıştır. Kendisine bu hizmet ve yatırımlardan dolayı teşkilatımız, partimiz ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Bir dizi ziyaret ve programı gerçekleştirmek üzere Bakan Albayrak’ın Trabzon’a geleceğini ifade eden Revi “Sayın Bakanımız çok verimli ve güzel programlar yapmak üzere şehrimize teşrif edecekler. Sayın Bakanımız şehrimizin iş adamlarıyla, esnaflarıyla, hemşerileriyle buluşarak buluşarak selamlaşarak hasbihal edecek. ” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler