AK Parti Akçaabat'ta toplantı

AK Parti Trabzon’un Akçaabat İlçesinin Eylül Ayı Danışma Meclisi toplantısı geniş katılımla yapıldı.AK Parti Akçaabat İlçe Binasında yapılan danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri

AK Parti Akçaabat'ta toplantı

AK Parti Trabzon’un Akçaabat İlçesinin Eylül Ayı Danışma Meclisi toplantısı geniş katılımla yapıldı.

AK Parti Akçaabat İlçe Binasında yapılan danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Göksal Bankoğlu, Murat Üçüncü, Leyla Yavuz, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belde Belediye Başkanları ile AK Parti üyeleri ve Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, kongre sürecine değinerek 1-16 Ekim tarihleri arasında kongre delegelerinin seçileceğini dile getirdi. Çavuş, Akçaabat Kongresi’ne tek listeyle gidilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Ben ilçe başkanlığının ardından bu işi asla bırakıp gitmem. Partide ne görev verilirse seve seve yaparım. Partimiz için bölen olmamak lazım. Akçaabat’ta ilçe başkanı yapacak çok isim çıkabilir, ancak kişilerini birbirine vurduramayız. Akçaabat’ta tek listeyle seçime gitmek durumundayız” dedi. Belde belediye başkanları adına Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel kısa bir konuşma yaparak teşkilatları beldelerin sorunlarıyla ilgili bilgilendirdi. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, norm kadrolarla ilgili bilgi verdi. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı adına İl Başkan Yardımcısı Göksal Bankoğlu yaptığı konuşmada heyecanını hiçbir zaman kaybetmediğini dile getirerek, “Ülkemiz hep iyilere gidiyor. Her zaman da iyilere gidecek. Sıkıntısız hiçbir devlet yoktur. Her ülkenin ve devletin kendine has bir sıkıntısı vardır. Bizim başımızda da terör sıkıntısı var. Terörün ne zaman nasıl çıkacağı belli olmuyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük devlet olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Önümüzdeki yıllarda bunu herkes görecek” diye konuştu. AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, danışma meclisine hitaben yaptığı konuşmada Türkiye’nin git gide büyüdüğünün altını çizerek, mecliste Trabzon için elini taşın altına koyarak elinden geleni yapacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset