Kardan Kaleler Oluştu - Bitlis haber

Kış mevsiminin çetin geçtiği Bitlis'te, kar kalınlığından dolayı yol kenarlarında kardan kaleler oluşurken, oyun parkları ise kar altında kayboldu. Türkiye'de en çok kar yağışı alan Bitlis'te, bu sene toplamda yaklaşık 7 metre kar yağdı. İl Özel İdaresi,

Kardan Kaleler Oluştu - Bitlis haber

Kış mevsiminin çetin geçtiği Bitlis'te, kar kalınlığından dolayı yol kenarlarında kardan kaleler oluşurken, oyun parkları ise kar altında kayboldu.

Türkiye'de en çok kar yağışı alan Bitlis'te, bu sene toplamda yaklaşık 7 metre kar yağdı. İl Özel İdaresi, belediye ve karayolları ekipleri yolları açık tutmak için yoğun çabalar harcarken, açılan mahalle yolları ise adeta kardan kaleler oluşturdu.

Meteoroloji yetkilileri, cuma gününe kadar havanın güneşli geçeceğini belirtirken, cuma gününden sonra ise karla karışık yağmur yağacağını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler