Ayvacık açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi’nde, Ayvacık açıklarında akşam saatlerinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sarsıntı, bölgede kısa süreli olarak hissedildi.
AFAD’dan açıklama
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından edinilen bilgiye göre, deprem saat 21.02’de meydana geldi. Merkez üssünün Ege Denizi olduğu ve sarsıntının yerin 9,28 kilometre derinliğinde kaydedildiği belirtildi.
Olumsuzluk bildirilmedi
Depremin ardından ilk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Yetkililer, bölgede olumsuz bir ihbarın kendilerine ulaşmadığını kaydetti.
Takip sürüyor
AFAD ve ilgili kurumların gelişmeleri yakından takip ettiği belirtilirken, vatandaşların resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate almaları istendi.
