Bursalı Şampiyon Destek Bekliyor - Bursa haberleri

Bursa'dan çıkan Türkiye Şampiyonu yeni başarılar elde etmek için destek bekliyor. Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. sınıf öğrencisi Türkiye Motokros Şampiyonu Bursalı Murathan Çetin Avrupa'da adını duyurmak için sponsor arıyor. Otoritelerin gelece

Bursalı Şampiyon Destek Bekliyor - Bursa haberleri

Bursa'dan çıkan Türkiye Şampiyonu yeni başarılar elde etmek için destek bekliyor.

Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi 7. sınıf öğrencisi Türkiye Motokros Şampiyonu Bursalı Murathan Çetin Avrupa'da adını duyurmak için sponsor arıyor.

Otoritelerin gelecek vaat eden en genç sporculardan biri olarak gösterdiği Murathan Çetin yarıştığı Türkiye Motokros Şampiyonası'nda sezonun bitimine daha 2 yarış kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından geçtiğimiz aylarda Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun kurduğu "Geleceğin Yıldızları" takımında ilk üçe girmeye hak kazandı.

FEDERASYONDAN ÖZEL TEKLİF

Murathan'ın başarılarını gören Türkiye Motosiklet Federasyonu özel bir teklif sunarken, mart ayında başlayacak ve yaklaşık beş Avrupa ülkesinde düzenlenecek "250 cc Junior Cup" yarışlarına katılması için destek vereceğini belirtti. İspanya'da başlayacak ilk yarışın ardından Hollanda, Almanya, İngiltere gibi ülkelerde düzenlenecek 18 yarış için Çetin'in konaklama ve ulaşım olmak üzere tüm masraflarını karşılayacağını açıklayan federasyon sadece katılım ücretinin yatırılmasını istedi.

SPONSOR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Bu yıl motokros ve süpermoto yarışlarını takip edeceklerini belirten baba Ali Çetin, sponsor aramaya devam ettiklerini söyledi. Yetkililere seslenen Çetin, yarışmalara katılması için 10 bin Euro gerektiğini ifade ederken, Ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler