Trabzon dahil yapılan FETÖ operasyonunda yeni gelişme!

Samsun Merkezli Trabzon dahil yepılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi.

Trabzon dahil yapılan FETÖ operasyonunda yeni gelişme!

Samsun'da kapatılan Kimse Yok mu Derneği'ne düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi. 


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatılan Kimse Yok mu Derneği Samsun Şubesi yöneticilerine yönelik Samsun merkezli Bafra ilçesi ve Trabzon'u kapsayan 6 gün önce operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında aralarında ihraç olan öğretmenler ile esnafın da bulunduğu 3'ü bayan toplam 18 kişi gözaltına alınmıştı. 

Polisteki sorguları tamamlanan 18 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin bazılarının örgütün gizli haberleşme ağı olan 'ByLock' kullandıkları ve bazıların ise Bank Asya'da hesaplarının bulunduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler