Samsun’da eğitime kar engeli

Samsun'a bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Samsun’da eğitime kar engeli

Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki okullar tatil edildi. 

Samsun’un yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı, eğitime geçici olarak ara verilmesine neden oldu. Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından yapılan açıklamada eğitime ara verilen okullar hakkında bilgi verildi. Vali Osman Kaymak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Vezirköprü ilçesinde bugün taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime bir gün süreli ara verilmiştir, diğer okullarda eğitime devam edilecektir. Canik ilçesinde Gökçepınar İlk-Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Hacı Naipli İlk-Ortakulu, Düzardic İlkokulu, Gödekli İlkokulu, Tuzaklı İlk–Ortaokulu, Gölalan İmam Hatip Ortaokulu, Başkonak İlk–Ortaokulu, Dereler İlk–Ortaokulu, Demirci İlk-Ortaokulu öğrencileri bu kapsamda tatil edilmiştir. Tatil edilmeyen taşıma merkezli okullarımıza taşıma yoluyla gelemeyen öğrencilerimiz de izinli sayılacaktır.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel