| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Samsun Yayın tarihi: 15 Temmuz 2025 08:46 Güncellenme tarihi: 15 Temmuz 2025 08:57

Samsun'da deprem mi oldu? İşte büyüklüğü

Samsun’un Ladik ilçesinde sabah saat 06.08 sularında artçı bir deprem meydana geldi.

Samsun'un Ladik ilçesinde sabah saatlerinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. AFAD verilerine göre, saat 06.08’de merkez üssü Ladik olan sarsıntı, yerin 10.08 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Samsun’un Ladik ilçesinde sabah saat 06.08’de 3.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. AFAD verilerine göre, Hamitköy mevkisinde yerin 10.08 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı, Samsun merkez ve çevre ilçelerde de hissedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ladik ilçesi, Kuzey Anadolu Fay Hattı’na yakınlığı nedeniyle zaman zaman benzer büyüklükte sarsıntılarla karşılaşıyor. Yetkililer, vatandaşların olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!