Samsun'da mont gasp eden yabancı uyruklu genç yakalandı

Samsun'da bir kişinin üzerindeki montu gasp ettiği iddia edilen yabancı uyruklu kişi yakalandı. Yakalanınca polislere montu satın aldığını söyleyen şahıs serbest bırakıldı.

Samsun'da mont gasp eden yabancı uyruklu genç yakalandı

Samsun'da bir kişinin üzerindeki montu gasp ettiği iddia edilen yabancı uyruklu genç, polis tarafından yakalandı.
Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Mustafa A.M.M.(20) ve yine yabancı uyruklu olan A.İ.A.A.Z.'nin (20) kendisini darp ederek üzerinde bulunan montunu gasp ettiğini ve montunun cebinde de 200 dolar parasını olduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine A.İ.A.A.Z. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gasp edildiği iddia edilen mont ile yakalanan A.İ.A.A.Z. söz konusu montu 150 liraya satın aldığını ileri sürdü.
Polisteki sorgusu tamamlanan yabancı uyruklu şüpheli bugün Samsun Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel