Kavgada tüfekle ateş açtı

Samsun'da çıkan kavgada taraflardan bir tanesinin tüfekle ateş açması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kavgada tüfekle ateş açtı

Kavgada tüfekle ateş açtı: 1'i ağır 2 yaralı

Mustafa İNAN/TERME (Samsun), (DHA)-SAMSUN'un Terme ilçesinde çıkan kavgada tüfekle vurulan T.K. (21) ve T.K. (26) hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan T.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay, dün gece saatlerinde Terme ilçesi, Çay Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte araçla gezen Tahsin K. ve Tanju K. ile B.Ö. arasında tartışma çıktı. Çıkan kavgada B.Ö. tüfekle ateş açtı, saçmalar Tahsin K. ile Tanju K.'nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. 2 kişi kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli B.Ö. olay yerinden kaçtı.

İlk müdahalenin ardından 2 yaralı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan  Tanju K.'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalanırken, olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Kavgada tüfekle ateş açtı
Kavgada tüfekle ateş açtı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel