Bir adımla ölümden kurtuldu

Samsun'da bir binanın 6'ncı katından düşen sıva parçalarından bir adımla kurtuldu

Bir adımla ölümden kurtuldu

Samsun'da kaldırımdan yürüyen bir vatandaş binadan kopan sıvalardan bir adımla kurtardı. 


İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Osmaniye Caddesi'nden Anıtpark istikametine doğru yaya kaldırımından giden bir vatandaş binadan düşen sıva parçalarından kıl payı kurtuldu. Bir binanın 6'ncı katının dış cephesinden deforme olmuş sıva parçaları rüzgarın da etkisiyle döküldü. O esnada kaldırımdan geçen vatandaşlar büyük bir kazadan saniyelerle kurtuldu. Sıvaların düşme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

"Adam sakindi"

Sıvaların düşme anını gören görgü tanığı Adem İbitürk, "Dükkanda oturuyordum küt diye bir ses duydum. O arada bir kişi geçiyordu. Sıva parçasının bir adım arkasına düştüğünü gördüm. Galiba aşırı rüzgardan dolayı düştü. Allah korudu. Kıl payı kurtardı. Bir adımla kurtardı adam. Adam sakindi. Fazla telaşa kapılmadı. Taş arkasına düştü. Önüne düşseydi daha fazla telaşla kapılabilirdi" dedi.

Bir adımla ölümden kurtuldu
Bir adımla ölümden kurtuldu
Bir adımla ölümden kurtuldu
Bir adımla ölümden kurtuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel