Baraj kıyısındaki cinayetin kurbanları toprağa verildi

Samsun'da baraj kıyısındaki barakada gerçekleşen olayda hayatını kaybeden üç kişi toprağa verildi.

Baraj kıyısındaki cinayetin kurbanları toprağa verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde baraj kıyısındaki barakada tartıştığı arkadaşları Orhan Y. (29) ve İsmail V.'yi (26) ardından silah sesini duyup, gelen Mustafa Ö.'yü (53) tabancayla vurarak öldüren Oğuzhan B.(28) tutuklandı. Ölen 3 kişi ise toprağa verildi.

Olay, dün sabah saatlerinde, ilçeye bağlı Kolay Mahallesi'nde, Derbent Barajı kıyısında meydana geldi. Barakada beraber vakit geçiren Orhan Y., İsmail V. ve Oğuzhan B., birlikte alkol alarak uyudu. Bir süre sonra uyanan Oğuzhan B., arkadaşlarını uykudan uyandırarak tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Oğuzhan B., "Siz bana yanlış yaptınız" diyerek tabancasını ateşledi.

Baraj kıyısındaki cinayetin kurbanları toprağa verildi

BALIK TUTARKEN SİLAH SESİNİ DUYUP GELMİŞ

Bu sırada bölgede balık tutan Mustafa Ö., silah sesini duyup barakaya geldi. Oğuzhan B., Mustafa Ö.'yü de tabancayla vurup kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Orhan Y., İsmail V. ve Mustafa Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi.

Baraj kıyısındaki cinayetin kurbanları toprağa verildi

BABASINI ARAYIP, İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Şüpheli Oğuzhan B., olayın ardından cep telefonuyla aradığı babasına olan biteni anlatıp, intihar edeceğini söyledi. Babası da durumu jandarmaya bildirdi. Yeri tespit edilen Oğuzhan B. yakalanarak, gözaltına alındı. Jandarmada işlemleri tamamlanan Oğuzhan B., sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ölen İsmail V. ilçeye bağlı Çalköy Mahallesi’nde, Mustafa Ö. Kızılırmak Mahallesi’nde, Orhan Y. ise Kalaycılı Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler