Bafra'da cephanelik gibi ev

Bafra Kelikler Merkez Mahallesi'nde bir adrese yapılan operasyonda birkaç adet silah ve birçok sayıda mermi ele geçirilidi.

Bafra'da cephanelik gibi ev

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan operasyonda bir Kaleşnikof tüfek ile 100'lerce mermi ele geçirilirken, olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Bafra ilçesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bafra Kelikler Merkez Mahallesi'nde bir adrese operasyon yapıldı.

Operasyonda 1 adet Kaleşnikof otomatik silah, 3 adet Kaleşnikof şarjörü, 142 adet Kaleşnikof mermisi, 150 adet 9 mm tabanca mermisi, 19 adet 38 kalibrelik tabanca mermisi, 1 adet tabanca namlusu, 3 adet tabanca şarjörü, 1 adet silah dürbünü ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Bafra'da cephanelik gibi ev



















 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel