Elektronik Sigaraya İlgi Büyük

Sigarayı başka metotlarla bırakamayanların imdadına koşan e-sigaralar, uçakta bile içilebiliyor olmasıyla tirkakilerden talep görüyor.Yıllık hedeflerini üç ay gibi kısa bir sürede tutturduklarını dile getiren ithalatçı firmanın müdürü Alparslan Naipli, bu

Elektronik Sigaraya İlgi Büyük

Sigarayı başka metotlarla bırakamayanların imdadına koşan e-sigaralar, uçakta bile içilebiliyor olmasıyla tirkakilerden talep görüyor.

Yıllık hedeflerini üç ay gibi kısa bir sürede tutturduklarını dile getiren ithalatçı firmanın müdürü Alparslan Naipli, bu yöntemle isteyen herkesin sigarayı bırakabileceğini, kullanıcılarından deneyen ve başarılı olanlarının oranının yüzde 70 olduğunu söyledi.

Naipli, 2007'de 5 bin e-sigara satmayı planlarken, gelen yoğun talep üzerine buna 3 ayda ulaştıklarını ve hedeflerini 30 bine çıkardıklarını vurguladı. Naipli, ''Sistemle sigaranın katran gibi zararlı maddelerinden kurtulmuş oluyorsunuz.

 Bilindiği gibi sigara, kullananları nikotine bağımlı hale getiriyor. Vücudun nikotine ihtiyacı oluyor. Biz bu ihtiyacı gideriyoruz. Kullanıcı zaman içerisinde bu alışkanlıktan tamamen kurtuluyor'' diye konuştu. Naipli, satışın şu an için sadece internet üzerinden yapıldığını ve gelecek günlerde reklam kampanyasına başlayacaklarını belirtti.

E-SİGARA NASIL İÇİLİYOR ?
Görüntü olarak ağızlığa takılmış sigaraya benzeyen elektronik sigara pille çalışıyor. İçindeki nikotin filtresi sayesinde tiryakilere sigara tadı veriyor. Ancak, duman yerine sadece buhar çekiliyor. Sigaranın uç bölümünde de sanki yanıyormuş gibi görünen kırmızı ışık bulunuyor.

1 AYDA SİGARAYI BIRAKTI
Yaklaşık 20 yıldan beri sigara tiryakisi olduğunu söyleyen Ev hanımı Figen Çetin, internet üzerinden satın aldığı elektronik sigara sayesinde, bu sorunu aştığını söyledi.

Çetin, ilk başlarda e-sigarayı biraz yadırgadığını ancak sonra alışıp, 1 ay içerisinde sigarayı tamamen bıraktığını söyledi.

Markalar da fiyatlar da çeşitli Sigarayı bırakmak üzere e-sigara yöntemini denemek isteyenler için marka ve fiyat bakımından birçok alternatif var.

Enjoy: 400 YTL
Ruyal: 496- 650 YTL
cuba: 245 YTL
Prestige: 280 YTL
E-CİG: 169 YTL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık