Rize'de kadın doktora oraklı saldırı! "Canım sıkkındı, birine saldırmak istedim"

Rize'de kadın doktora orakla saldıran kişinin ifadesi ortaya çıktı.

Rize'de kadın doktora oraklı saldırı! "Canım sıkkındı, birine saldırmak istedim"

Rize’de Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Meltem Puşuroğlu’na orakla saldıran A.S.K.'nın ifadesi ortaya çıktı.

Psikolojik sorunları olduğunu anlatan saldırgan doktoru daha önce hiç görmediğini belirterek, "Canım çok sıkkındı, bazı olayları çok takıyordum. Birine saldırmayı kafaya koydum, doktorla hastanın baş başa kalabildiği tek ortam psikiyatri olduğu için randevuyu oradan aldım. Doktor odasına girince hiçbir tartışma olmadan direk sakladığım orağı çıkarıp saldırdım" dedi.

Oraklı saldırıya uğrayan kadın doktor ise yaşadıklarını anlattı 

‘KESİCİ ALETİ ÇIKARTARAK SAVURDU’

Rize’de Devlet Hastanesi'nde A.S.K.'nın oraklı saldırısında yaralanan görevli doktor Meltem Puşuroğlu, yaşadığı anları telefonda anlattı.

Doktor Puşuroğlu, “Randevusu gelen hastaydı. İçeri çağırdım. Bir anda içeri girdi ‘buyurun şikâyetiniz nedir’ dedim. Belinden kesici aleti çıkartarak bana savurdu. Sonrada çıktı gitti. Aramızda hiç konuşma bile geçmedi. Yaralandım. Durumum iyi evimdeyim, dinleniyorum. Şahıs yakalanmış ona da üzüldüm; eşi 4 çocuğu varmış. Yaptığı normal değil. Rize’de 10 yıldır görev yapıyorum.” dedi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KINAMA

Bu arada Rize İl Sağlık Müdürlüğü de yazılı açıklamada bulunarak yaşanan saldırıyı kınadı. Yapılan açıklamada, “Rize Devlet Hastanesinde görev yapan değerli hekimimiz Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Puşuroğlu’na yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hastasına yardımcı olabilmek, acısını dindirmek, yarasına merhem olabilmek dışında hiçbir amacı olmayan bu uğurda zorluk, sıkıntı gözetmeksizin geceli gündüzlü, can siper hane gayret gösteren fedakar hekimimize görevi başında her ne amaçla olursa olsun, nasıl bir bozuk düşünce ile beslenirse beslensin yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine tüm sağlık camiası ve hizmet etmekten onur duyduğumuz halkımız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

ELEKTRONİK KELEPÇELİ EV HAPSİ ALDI

Kadın doktoru orakla yaralayan saldırgan: Elektronik kelepçeyle ev hapsi aldı

Rize'de Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Meltem Puşuroğlu'na orakla saldırıp yaraladığı suçlamasıyla gözaltına alınan A.S.K., polis merkezinde tamamlanan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'nce elektronik kelepçe takılarak, konutu terk etmeme şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel