Rize-Artvin Havalimanı körüklü mü olacak?

İl Başkanı İshak Alim, Bakan Cahit Turhan ile görüşmesini hatırlattı.

Rize-Artvin Havalimanı körüklü mü olacak?

HABER61 - HABER SERVİSİ

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mart Cumartesi günü Rize'de halkla buluşacağını söyledi.

Alim, "Sayın cumhurbaşkanımız 2 Mart Cumartesi günü hemşehrileri ile buluşacak. Bize yakışır bir şekilde karşılamak için çalışıyoruz. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nı yetiştirerek miting ile birlikte hizmete açacağız." dedi. 

Rize-Artvin Havalimanı körüklü mü olacak?
 
Rize'nin aşırı yağış aldığını hatırlatan Alim, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile yapılan son toplantıda yağış gündeme geldi. Türkiye'de 10 milyon yolcu kapasitesi altındaki havaalanlarında körük sistemi uygulanmıyor ama yağmur nedeni ile körüklü yapılması talimatını sayın bakanımız verdi. Rize-Artvin Havalimanı körüklü olacak. Yaşam koşullarına bakıldığında Rize'de yıllık 3 milyon yolcu planlamasına rağmen yağmur dikkate alındığında körüğün çok büyük ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Böylece bu sorunu da aşmış olduk." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel